PDA

View Full Version : JQuerySlideMenu



richwilks
09-21-2009, 09:46 AM
1) Script Title: JQuerySlideMenu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/jquery_multi_level_css_menu_2/

3) Describe problem:

We are having an issue on this with Internet Explorer 8. With Internet Explorer 7, Chrome and Firefox it's 100& working.

With Internet EXplorer 8 when we hover over the menu to display sub menus some of the options in the menu haven't got the coloured background meaning that there are gaps in the menu.

When you hover over the gaps the menu option exists but it doesn't pickup the same background for some reason, this seems pretty random on different PCs. It seems to be a display issue.

Is there any fix for this?

My code is...



<div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu">
<ul>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/MPASM/home.html">Home</a></li>
<li><a href="#">Sales</a>
<ul>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.I00110s">Customer Performance

Analysis</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.I00220s">Orders Received Summary</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.I00250s">Orders Despatched Summary</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.I00260s">Top Customer Enquiry</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.R00261s">Top Customer Report</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.R00280s">This Time Last Year Report</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.I00205s">Order Details Enquiry by

ASM</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.R00270s">Sales Orders Report by Customer

Name</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.R00275s">Sales Orders Report by JOBS

No.</a></li></ul>

<li><a href="#">Product/Product Groups</a>
<ul>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.I00357s">Product Group Enquiry by

Period</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.I00356s">Product Group Enquiry by

Customer</a></li>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.I00360s">Product Code Enquiry</a></li>
</ul></li>
<li><a href="#">Stock Reports</a>
<ul>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.R80120s">Sling Stock Reports</a></li>
</ul></li>

<li><a href="#">Serial Numbers</a>
<ul>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.I00500s">Serial Numbers

Enquiry</a></li>
</ul></li>
<li><a href="#">Planned Assessments</a>
<ul>
<li><a href="http://hhc03:9011/mrcjava/servlet/MPASM.R80151s">Outstanding Planned

Assessments Report</a></li>
</ul></li>
<li><a href="http://hhc03:8011/mrcjava/servlet/MPREMOTE.mrcMenu">Chair Quoting</a></li>
<li><a href="http://hhc03:8011/mrcjava/servlet/MPSLEEP.mrcMenu">Sleep System Quoting</a></li>

</ul>
</li>
</ul>
<br style="clear: left" />
</div>

richwilks
09-21-2009, 11:19 AM
I've now sorted this issue.

I had to add the background colour into the CSS file for the ul li{ }

It seems that Internet Explorer 8 had an issue displaying if this was not changed.