PDA

View Full Version : AnyLink CSS Menu v2.2



Canadianjuice
09-19-2009, 08:30 AM
1) Script Title: AnyLink CSS Menu v2.2

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/anylinkcss.htm (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1)

3) Describe problem:

Hello

I hope someone can assist me here. I am using AnyLink CSS Menu v2.2 and it is demo#3-sub menus drop to the right of anchor.

The web page I have it in is http://mcrc.on.ca/sample.htm and it is being used in two different locations on the left of the site, 'Resource Development' and 'Volunteer Positions'. Now the problem I am experiencing is that when I click on the menu buttons this script works in different ways with different browsers, an example if I am using IE 8 the menu shows well. If safari or firefox is being used the 'Resource' menu button may show but when you try to hover or click on the sub menu it fades away before you can make a selection and with the 'volunteer ' button this does show only. Also, some IE users get the sub menu displayed in the center of the screen.

Screen shot of the menus location - http://mcrc.on.ca/images/mcrc1/mcrc-...ptember-15.gif

Any help I can get with my problem would be greatly appreciated.

Thanks.

ddadmin
09-20-2009, 07:28 AM
Looking at your HTML, there are a lot of erroneous HTML tags as far as the anchor links are concerned, which is probably the culprit. For example:


<a href="http://www.mcrc.on.ca/" class="anchorclass someotherclass" rel="submenu2[click]" rev="lr">
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="http://www.mcrc.on.ca/images/mcrc1/Templt1/resource_development-1.gif" width="206" height="20"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"></p>

<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="http://www.mcrc.on.ca/images/mcrc1/Templt1/blankmenu1.gif" width="206" height="20"></a>

There definitely shouldn't be all those P elements inside a simple image link. I'm thinking what you actually want is:


<a href="http://www.mcrc.on.ca/" class="anchorclass someotherclass" rel="submenu2[click]" rev="lr"><img border="0" src="http://www.mcrc.on.ca/images/mcrc1/Templt1/resource_development-1.gif" width="206" height="20" /></a>

Try cleaning up all your anchor links similar to the above.