PDA

View Full Version : Add Unicode In Combos



hnpdyn
08-31-2005, 07:17 AM
Please help me to add on unicode in one of the following script.
The reason I want it because I want to setup a Vietnamese website. I want to use Unicode (tahoma font). I tried plugin in stlye-sheet & style=font-family:tahome, but it didn't work.

2 Level Combo Box (http://www.javascriptkit.com/script/script2/2levelcombo.shtml), Double Combo (http://www.javascriptkit.com/script/cut183.shtml) and Triple Combo (http://www.javascriptkit.com/script/script2/triplecombo.shtml) are very much similar.

Thank You Very Much!

Twey
08-31-2005, 07:33 AM
You need to specify

Content-Type: text/html; charset=unicode-1-1
server-side.

mwinter
08-31-2005, 01:55 PM
You need to specify

Content-Type: text/html; charset=unicode-1-1
server-side.The unicode-major-minor character set types should be avoided in favour of the variant names, such as UTF-8.

In around 1999, an effort was made to deprecate the form you suggested. I don't know if it was successful; searches keep returning pre-1999 documents that recommend the form. :rolleyes:


To the OP: Save your document using the UTF-8 encoding then, as Twey suggested, make sure your server sends the following Content-Type header:

  Content-Type: text/html; charset=UTF-8

If you don't have control of the server (access to the configuration, or ability to use .htaccess files, or equivalent) and your host won't make the necessary changes for you, as a last resort you can include this in the HTML document itself using:


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">in the head element. However, if you do this then everything prior to that element must be written in 7-bit ASCII.

Mike

hnpdyn
08-31-2005, 05:55 PM
Thanks for your help, I tried and it's not working.
In addition, it works on the 1st combo only (not the 2nd one & level 2), but I want it works on all combo.

Please help me...

Thanks all!

Twey
08-31-2005, 06:37 PM
Your browser must be set up to use the correct charset as well.