PDA

View Full Version : Chrome Drop Down conflict with <textarea>



spire
07-22-2009, 09:07 AM
Hi all

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chrome/index.htm

The chrome menu works perfect but all the textarea that i have on my page that are editor are not displaying as that,they are regular textareas, anyone knows how to fix this issue :confused:

spire
07-23-2009, 08:47 AM
come on ppl no one knows something about this issue

ddadmin
07-23-2009, 04:16 PM
Please be more specific- by not displaying, do you mean the textareas appear above the sub menus when the two overlap?

spire
08-03-2009, 09:25 AM
No it's not that. The option buttons on the editor textarea are not displayed.
There should be buttons for fonts, font size, text alignment, smiles and so on ....it should be like this box where I write this message, but it makes them like a regular text fields


If it helps You, I will send a image

spire
08-03-2009, 09:29 AM
here they are