PDA

View Full Version : Horizontal Menu



rob11
06-09-2009, 01:46 AM
1) Script Title: Vista Aero

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/corp_blue_css_menu/

3) Describe problem: Can anyone show me how to make sub-menus?:cool:


Thanks:)

ddadmin
06-09-2009, 06:23 AM
The easiest way probably would just be to use a script like Anylink CSS Menu (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/anylinkcss.htm) to extend the desired tabs with a second level drop down menu.

rob11
06-28-2009, 08:30 PM
The easiest way probably would just be to use a script like Anylink CSS Menu (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/anylinkcss.htm) to extend the desired tabs with a second level drop down menu.



Thanks for replying. I tried your suggestion but after several hours I'm asking for help on making it work.

I'm trying to make the anylinkcss work under "Home":confused:


I don't know javascript.:(

http://melendy-mi.us/test/menu1.html