PDA

View Full Version : Help with Switch Menu Scropt



habsgirl11
05-15-2009, 01:45 AM
Alrighty, so here i am trying to use the switch menu script
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/switchmenu.htm

but i'm having issues. I'm using it on a site with frames but it won't target/load into the frame. It just keeps opening up as a new site

I put the target code in two different places, which i have effectivley used when making other sites with frames

i did
- <a target="right" href="mylink">Rules</a><br>

I also did it this way:
- <a href="mylink" target="right">Rules</a><br>

neither code are working for me for some reason. Any suggestions?

If you need/want to see the site to view the source you can see it here
http://efhl.org

habsgirl11
05-15-2009, 03:44 PM
how does that link help me exactly??!?!

Anybody!??!

habsgirl11
05-19-2009, 10:38 PM
thanks for all your help :S