PDA

View Full Version : Problem with any link drop down menu



Timppis83
03-27-2009, 11:43 AM
1) Script Title:

2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm
3) Describe problem:

I'm using any link, it' working perfectly. But the problem is on the bottom of the page. The white content should continue all the way to the bottom but when I insert the any link drop down menu, the content jumps up..:confused:

Hope the pics makes my problem easier to understand..

ddadmin
03-27-2009, 11:31 PM
Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.

Timppis83
03-30-2009, 05:24 AM
Here's a link to the page. http://www.thor-viestinta.fi/update/_uusi_2009/

ddadmin
03-31-2009, 03:19 AM
Which screenshot in the above is the problematic one, versus the one that the page should look like?

Looking at your actual page, I do see a difference in the footer between FF3.x and IE8. However, it doesn't look like something caused by the Drop Down Menu- are you sure it is? For example, if you remove the script, does the problem disappear?

Timppis83
03-31-2009, 06:47 AM
The problematic is the first one (Kuva 1.jpg). If I remove the script the problem disappears...What is also a little bit weird is that if the page is long enough (there is a lot of text) the problem also disappears. So example if you check this page http://www.thor-viestinta.fi/update/_uusi_2009/palvelut.html , I'm quite sure you'll see the problem.