PDA

View Full Version : Need help with modeless window



kronos
08-11-2005, 02:22 PM
Is there a way to modify the modeless window script for a button rather than a text link?

Thanks in advance.

Twey
08-11-2005, 02:45 PM
<button onclick="modelesswin('http://yahoo.com',600,400)">Click Here</button>

kronos
08-11-2005, 03:28 PM
Ok- I'll give it a try- Thank you

kronos
08-11-2005, 05:16 PM
Hi Twey,

I tried your suggestion on a blank page (as I always do) and it does work but only if I leave the two statements in like this:

<a href="javascript:modelesswin('http://yahoo.com',600,400)">Click here</a>

</script>

//<button onclick="modelesswin('http://www.lambdals.com/newpayplan.html',600,400)">Click Here</button>

</script>


which I don't mind except that when I test it, the modeless window pops up at the same time as the button does. If I close the window and click on the button, then my info box pops up as it should.

Taking the statement:

<a href="javascript:modelesswin('http://yahoo.com',600,400)">Click here</a>

</script>

out won't allow my button to show. Weird!

I know enough about javascript that I can take a stock script and make it do what needs to be done, 'cept this time!

Any Ideas or should I post this message to the forum?

Thanks for your help.

Kronos

kronos
08-11-2005, 06:32 PM
Hello again,

Problem solved. I took this statement out:

//configure URL and window dimensions (width/height)
modelesswin("http://yahoo.com",600,600)

Now it does what I need it to do.

Thanks for your help