PDA

View Full Version : Resolved Chained Select Menu value into database



jenson
03-24-2009, 05:30 PM
1) Script Title: Chained Select Menue

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chainedmenu/index.htm


3) Describe problem:

Hey people...

Maybe (hopefully) someone of u can help me with simple problem/question.

I included the Chained Select Menue successfully in my form, BUT i can't
insert the Value of the Chained Select into my mysql database.



<?php
if(
!empty($_POST['FIL'] ) )

{
$sql01 = "INSERT INTO `art_anlage`.`anlage`
(`ID`, `DATUM` , `ZEIT` , `FIL` , `WGR` )
VALUES
(NULL, '".$_POST['DATE']."','".$_POST['TIME']."', '".$_POST['FIL']."' , '".$_POST['WGR']."' );";


echo $sql01;

mysql_query($sql01);
?>


The strange thing is, in a function where i query the value ...


if (document.Formular.WGR.selectedIndex == "" ) {
alert("Bitte definieren Sie die Warengruppe !");
document.Formular.WGR.focus();
return false;
}


it works.

So why it works to query the value if empty "" then alert..., but the insert self doesn't work ?

I need to say my english is not the best, but i hope u understand the problem i used to discribe.

Best Regards from Germany ...

jenson

jenson
03-25-2009, 02:20 PM
No One ???

I just need to know which way i can put the selected value of a chained select menue into a database.

I use the "POST" Method.

Any helpful suggestions ??????
Please ...

Best regards from germany

jenson

jenson
03-26-2009, 10:43 PM
prob is fixed !


thread could be closed !

Nile
03-26-2009, 10:49 PM
Glad to see you solved it!
It seems your topic is solved... Please set the status to resolved.. To do this:
Go to your first post ->
Edit your first post ->
Click "Go Advanced" ->
Then in the drop down next to the title, select "RESOLVED"