PDA

View Full Version : Help with AnyLink JS Drop Down Menu



milvos
03-06-2009, 12:35 AM
AnyLink JS Drop Down Menu
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

I have set this script up in a page and for some reason the page works fine in firefox but in IE7 it does not, page will not even open. Any ideas?
http://tortugadigital.com/westend/

Thanks
Dean

jscheuer1
03-06-2009, 03:53 AM
Opens fine here in IE 7.

milvos
03-06-2009, 04:10 AM
Yes I have it working also, I did though change my browser settings to default. Could this be it?

newyorker2
03-06-2009, 04:13 AM
opened for me too.

jscheuer1
03-06-2009, 04:40 AM
The browser settings can be an issue in any browser, particularly in IE with fade transitions, which this menu uses.