PDA

View Full Version : Chained Menu



lyndaforan
02-28-2009, 02:15 PM
:confused:1) Script Title: Chained Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chainedmenu/index.htm

3) Describe problem: I am new to web design & development. I would like to use your Chained Menu. I have downloaded it and edited the config.js file and got the sample.htm to work. However I want to copy this code to another template I have already created. I am linking back to the javascript files but the lists will no longer populate. I know I am missing something but I don't know javascript and unsure what to change. Can anyone please help???

Snookerman
02-28-2009, 02:24 PM
Please post a link to the page on your site that contains the problematic script or attach your code so we can check it out and help you.

lyndaforan
02-28-2009, 04:42 PM
Hi

This is the master page I am working on. I have managed to get further than I was this morning but I keep getting an error in IE7. This seems to work fine in Firefox, opera & google chrome. I think it has something to do with the onLoad

http://www.fetestsite.com/tralee_website/master.htm

Thanks

lyndaforan
03-01-2009, 05:31 PM
:confused:
Has anyone else had a change to view my problem with IE. I really want to get on and made more pages to this website as I am on a deadline but I want to the the master page right before I create the template. PLEASE HELP!!!