PDA

View Full Version : Submenu contents are not loaded in IE on some machines



jackeapen
02-26-2009, 06:49 AM
Script Title: Mouseover tabs menu

Script URL (on DD): http://dynamicdrive.com/dynamicindex1/mouseovertabs.htm

i am getting a "loading sub menu contents" message for the submenu on IE6 on some machines in my office. files are on a network drive and accessed from different client machines.

some machines don't have this problem. can changing some IE settings resolve this? plz help

Jack

ddadmin
02-26-2009, 09:04 PM
What does your path to the external menu contents look like, ie:


<div id="mysubmenuarea" class="tabsmenucontentclass">

<!--1st link within submenu container should point to the external submenu contents file-->
<a href="submenucontents.htm" style="visibility:hidden">Sub Menu contents</a>

</div>

This sounds like an issue with your specified path triggering an offsite domain related security issue in IE. The solution usually is to tweak the file path so it plays nice in IE.

jackeapen
02-27-2009, 04:30 AM
path to submenucontents.htm is as given in ur post only.