PDA

View Full Version : How to add an extra select box?



rabbit2012
02-20-2009, 06:41 PM
1) Script Title:
Chained select menu
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chainedmenu/index.htm
3) Describe problem:
I want to add an extra select drop down instead of having three have four.
My code works for the three drop downs, here is my config.js, thank you for any ideas:


//var hide_empty_list=true; //uncomment this line to hide empty selection lists
var disable_empty_list=true; //uncomment this line to disable empty selection lists

var onclickaction="alert" //set to "alert" or "goto". Former is for debugging purposes, to tell you the value of the final selected list that will be used as the destination URL. Set to "goto" when below configuration is all set up as desired.

var newwindow=0 //Open links in new window or not? 1=yes, 0=no.

/////DEFINE YOUR MENU LISTS and ITEMS below/////////////////

addListGroup("chainedmenu", "First-Select");

addOption("First-Select", "Select..", "", 1); //HEADER OPTION
addList("First-Select", "AMERICAN MOTOR", "", "AmericanMotor");
addList("First-Select", "News Sites", "", "News");
addList("First-Select", "Car Sites", "", "Cars");

addOption("AmericanMotor", "Select..", "", 1); //HEADER OPTION
addList("AmericanMotor", "motor", "", "Webmaster-motor");
addList("AmericanMotor", "truck", "", "Webmaster-truck");
addList("AmericanMotor", "camper", "", "Webmaster-camper"); //END OF THIS NODE

addOption("Webmaster-motor", "Select..", "", 1); //HEADER OPTION
addOption("Webmaster-motor", "EAGLE 2.5", "2001");

addOption("Webmaster-truck", "Select..", "", 1); //HEADER OPTION
addOption("Webmaster-truck", "EAGLE SUMMIT", "");

addOption("Webmaster-camper", "Select..", "", 1); //HEADER OPTION
addOption("Webmaster-camper", "WRANGLER", "");

rabbit2012
02-21-2009, 04:11 PM
What do I need to do? Thank you very much

rabbit2012
02-23-2009, 02:31 PM
Does anyone know what I need to do to add another drop down? Thank you

rabbit2012
03-03-2009, 05:13 PM
Bump :)