PDA

View Full Version : Resolved Problem in IE with New dropdown menu HELP!!!



zeech26
02-05-2009, 11:57 PM
1) Script Title: AnyLink CSS Menu v2.0

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/anylinkcss.htm

3) Describe problem:
Dropdown is not allowing the page to display on a PC in internet explorer.
Here is the Link that will not display on a PC:
http://contentx.com/vsg/
Works fine in firefox

Also, I cannot get the old version to work either:
http://contentx.com/vsg/test.html
(first tab in menu bar)

Thanks!
zack

codeexploiter
02-06-2009, 04:27 AM
1. The HTML of yours has certain <li> elements used without a parent <ul> element.

2. Try changing the following part of your code


<script type="text/javascript">

//anylinkcssmenu.init("menu_anchors_class") //call this function at the very *end* of the document!
anylinkcssmenu.init("anchorclass")
</script>

to


<script type="text/javascript">
window.onload = function(){
anylinkcssmenu.init("anchorclass");
}
</script>

*Note that if there are any other code that fires on the 'onload' event of either the window or body element, try place it inside the function mentioned above to avoid issues.

I think with this change itself IE will start render the page without showing the error.

3. The issue you've been experiencing is a famous one and well documented. You'll be able to understand more details about it from the below mentioned links:

http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/927917
http://www.nczonline.net/blog/2008/03/17/the-dreaded-operation-aborted-error/

Hope this helps

zeech26
02-06-2009, 05:23 PM
Thank you!
That worked great
zack