PDA

View Full Version : Navigation bar?



InDi
07-31-2005, 03:30 AM
ok, im sorta new to all this scripting and stuff and what i want to do is create a navigation bar (bit where u put the website address in?) onto my webpage. plz help if u no how to do this, im using frontpage, but i dont mind using something else if u only no how to do it with something else

4gotn1
08-01-2005, 05:26 AM
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/topmen3/changelog35.htm

that might help ?

InDi
08-01-2005, 01:36 PM
lolz sum1 wanna walk me through that? im new to scripting and stuff and that looks a bit more involved than just copying a script and pasting it in the right spot

InDi
08-05-2005, 01:25 PM
hey thanx mate, not rly wot im looking for though, i need lyk just a simple bar where i type in a website and it will link through my site, like babelfish.altavista.com