PDA

View Full Version : drop down boxes showing through dynamic menus



risho
07-29-2005, 05:21 PM
Is there a good workaround for the known issue of drop down boxes showing through dynamic menus?

I did come across aposting where they suggested to set the drop down box to 'hidden' when activating the menu.

I'm not that proficient in javascript so can you clue me in?

Thanks,

Risho.

Twey
07-29-2005, 05:23 PM
document.getElementById('dropBoxId').style.visibility='hidden';

and to restore:

document.getElementById('dropBoxId').style.visibility='visible';

jscheuer1
07-29-2005, 08:28 PM
I just noticed earlier today while researching for another menu related issue that Jim's DHTML Menu V5.7 (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/jimmenu/index.htm) claims to have solved this problem, not sure how, it mat be the same solution as Twey offered but, I'm thinking not.

snino
07-31-2005, 02:21 PM
Me two. Bugfixes....