PDA

View Full Version : Problem "Loading Sub menu contents..."



zai
01-07-2009, 07:21 PM
1) Script Title: Problem "Loading Sub menu contents..."

2) Script URL (on DD): http://dynamicdrive.com/dynamicindex1/mouseovertabs.htm

3) Describe problem:

hi...

i am getting that "loading sub menu contents" problem on IE7 while running through .net environment - localhost.

Initially it is perfectly running on...IE and Mozilla

where as ....integrating that code in aspx pages...IE7 is showing "loading sub menu contents"..but it is not loading..

please ...i want some suggestions regarding that problem...

Thanks

zai
01-07-2009, 09:15 PM
i copied this DynamicDrive script on html pages.....it is perfectly running on IE and Mozilla ;)

I copied this script on one ASPX page....Mozilla is showing sub menu contents.....But..IE is showing "Loading Sub menu contents"... and it is not at all loading.....:confused:

I am Waiting for ur suggestion.....

Thanks in advance
Zai

ddadmin
01-08-2009, 06:37 AM
Most likely IE is having a problem with the path you've specified to the external file, in this case, the code in red:


div id="mysubmenuarea" class="tabsmenucontentclass">

<!--1st link within submenu container should point to the external submenu contents file-->
<a href="submenucontents.htm" style="visibility:hidden">Sub Menu contents</a>

</div>

What's the path you're using? You won't have a problem if the path is just the file name itself, but if it consists of directory paths as well, it may trip up some browsers.

zai
01-08-2009, 07:33 PM
hi admin
thanks for ur response...

i am using the code as it is.....no directory paths added.. Mozilla is showing the contents.... therefore....path is correct....! but IE is not showing contents....is there any additional scripts required to run on IE through Dotnet environment?


Thanks

ddadmin
01-09-2009, 02:47 AM
The .NET environment shouldn't suddenly cause Ajax to not work in IE. Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.

huffie
06-01-2009, 02:33 AM
Just like to comment that I had issue with "Loading Sub Menu Contents" and found out the issue lies with this line
var ajaxfriendlyurl=url.replace(/^http:\/\/[^\/]+\//i, "http://"+window.location.hostname+"/") . I'm doing development on a tomcat environment with port 8080 and having changed to
var ajaxfriendlyurl=url.replace(/^http:\/\/[^\/]+\//i, "http://"+window.location.hostname+":"+location.port+"/") resolved the issue on IE7. So whoever had this problem could be because they're not running on standard HTTP port. Cheers!