PDA

View Full Version : Issue with content display using Mouseover Tabs Menu



sozo
01-07-2009, 10:00 AM
1) Script Title: Mouseover Tabs Menu

2) Script URL (on DD): Click here (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/mouseovertabs.htm)

3) Describe problem:

Current site I'm working on: Click here (http://85.92.73.218/~oldginge/index.php)!

Hi everyone. I'm currently working on a site which uses the above script. I have customized it quite heavily away from the original script in terms of styling.

All is working fine aside from one little issue. Notice when the three squares are hovered over they each display a different set of links to the right. The outdoor links are present when you enter into one of the outdoor pages however pages for the 'Indoor' and Special Offers' when you enter them they do not have the links displayed.

For the Indoor page (located here (http://85.92.73.218/~oldginge/barlow_tyrie_indoor_furniture.php)), I have the indoor link set as:
<a href="barlow_tyrie_indoor_furniture.php" rel="gotsubmenu[selected]" title="View our indoor range from Barlow Tyrie"><img src="images/navi_indoor.gif" width="130" height="133" alt="Indoor" /></a>

For the offers page (located here (http://85.92.73.218/~oldginge/barlow_tyrie_offers.php)) , I have the offers link set as:
<a href="barlow_tyrie_offers.php" rel="gotsubmenu[selected]" title="See our existing special offers on furniture"><img src="images/navi_special_offers.gif" width="130" height="133" alt="Special Offers" /></a>


When you first go to both pages the script does not work as it should. The indoor page does not display any links and oddly for the special offers it displays the 'indoor' links!

Here are the other pages that relate to the script:
The CSS file (http://85.92.73.218/~oldginge/includes/old_ginger.css) (includes styling for the menu starting on line 376)
mouseovertabs.js (http://85.92.73.218/~oldginge/includes/mouseovertabs.js) (the script)
menu.htm (http://85.92.73.218/~oldginge/includes/menu.htm)(containing the link divs)

I've been wrestling with this issue for a while now and attempted many possible solutions but to no avail. If any could please help me in any way that would be much appreciated. I'm happy to provide further details if needed please just ask.

Thank you :)