PDA

View Full Version : Tab Content Script



Horizon
07-26-2005, 01:22 PM
Tab Content Script
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/tabcontent.htm

I am loving this script so far...but have one problem....

I want to be able to show one tab once and a while (since my tabs are created dynamically and the user has the option of only having one tab, but when I do that the page errors out...I tried creating a page with just the basic code and one tab and it did the same thing...can someone help me out here, I cannot decipher the code plus I am terrible with js.

Horizon
07-27-2005, 12:59 PM
bump, need some help with this if possible.

Horizon
07-28-2005, 06:45 PM
Is this not possible to do? Anyone?

Horizon
08-01-2005, 03:25 PM
I am just curious how come no one has replied, is this something that cannot be done?