PDA

View Full Version : Ultimate Fade-in slideshow (v1.51):problem with W98SE



avdistribution
12-13-2008, 05:36 PM
1) Script Title:
Ultimate Fade-in slideshow (v1.51)
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm
3) Describe problem:
When I tested this script on a W98SE machine with IE6, only the first of 5 images in the slideshow came up. After that only the red x box shows but the url for the image is correct and comes up if opened in a new browser.
The same show works flawlessly with Firefox and IE6 on an XP machine.
Here's the page:
http://hohokuscommunitychurch.org/default.aspx

jscheuer1
12-13-2008, 06:28 PM
I have a probem in XP using IE 6. I don't know if this is reated but several of the images have the wrong extension:

frontpage_5.gif is a jpg
frontpage_6.gif is a jpg
frontpage_2.gif is a jpg
frontpage_4.gif is a jpg

#'s 5, 6, and 4 will not show up in IE 6 or 7 under XP here when viewed as:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title></title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

</head>
<body>
<img src="http://www.hohokuscommunitychurch.org/images/frontpage_5.gif" alt="frontpage_5.gif">
<img src="http://www.hohokuscommunitychurch.org/images/frontpage_6.gif" alt="frontpage_6.gif">
<img src="http://www.hohokuscommunitychurch.org/images/frontpage_7.gif" alt="frontpage_7.gif">
<img src="http://www.hohokuscommunitychurch.org/images/frontpage_2.gif" alt="frontpage_2.gif">
<img src="http://www.hohokuscommunitychurch.org/images/frontpage_3.jpg" alt="frontpage_3.jpg">
<img src="http://www.hohokuscommunitychurch.org/images/frontpage_4.gif" alt="frontpage_4.gif">
<img src="http://www.hohokuscommunitychurch.org/images/frontpage_8.jpg" alt="frontpage_8.jpg">
</body>
</html>

Rename the files to their proper extensions and change the references to them in the script to match the new names.