PDA

View Full Version : Chained Select Menu



toolman
07-21-2005, 11:41 PM
Hi

I have the same problem everyone else has but can't find the answer.. Basicaly ieverything works, except when you click the go button, it only displays the end url selected and doesn't follow it to the actual page.

Any ideas how i fix it?

Many thanks for any help

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chainedmenu/

toolman
07-22-2005, 06:55 PM
^^bump

jscheuer1
07-22-2005, 07:44 PM
You must have missed this line in the config.js file:

var onclickaction="alert" //set to "alert" or "goto". Former is for debugging purposes, to tell you the value of the final selected list that will be used as the destination URL. Set to "goto" when below configuration is all set up as desired.

toolman
07-24-2005, 06:23 PM
nice one thanks.

one thing though.. wheni click on go, it doesn't go the the page. instead it just refreshed the page and adds a really big long url such as:

file:///C:/Documents/Desktop/sample.html?firstlevel=&secondlevel=&thirdlevel=http%3A%2F%2Fwww.mysite.com

however if i set the settings to open ina new window, it works. What am i doing wrong?

jscheuer1
07-24-2005, 06:32 PM
You wouldn't happen to have used an input of the type 'submit' would you? Or, given an action or method to the form? Try to stick to the template as much as possible while still customizing it for your content:

<form name="listmenu0">
<table align="center"><tr>
<td><select name="firstlevel" style="width:180px;"></select></td>
<td><select name="secondlevel" style="width:160px;"></select></td>
<td><select name="thirdlevel" style="width:160px;"></select></td>
<td><input type="button" value="Go" onclick="goListGroup(document.listmenu0.firstlevel, document.listmenu0.secondlevel, document.listmenu0.thirdlevel)">
<input type="button" value="Reset" onclick="resetListGroup('chainedmenu')">
</tr></table>
</form>