PDA

View Full Version : Resolved Ultimate Fade-In Slideshow: No display



whunter52
11-15-2008, 03:26 PM
1) Script Title: Ultimate Fade-In Slideshow (v1.51)

2) Script URL (on DD): http://dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

3) Describe problem: No display

I've been trying to get this to work for many hours, and now hope wiser folk than me can help. I'm sure I've made a mistake (hopefully a simple one) but I just don't see it. I have searched through threads in forum, w/ no luck.

When I load the page, locally (Firefox/mac) or online, I get no display, not even of the photo included in the <noscript> tags.

Page: http://www.horseink.com/chdrsg/index-example.html
JS: http://www.horseink.com/chdrsg/slideshow.js
Images: http://www.horseink.com/chdrsg/i/fadeimages/slide-1.jpg [etc., 5 of them total]

Thanks in advance for any help!

jscheuer1
11-15-2008, 03:45 PM
In your external script file (slideshow.js) you need to remove:


<script type="text/javascript">


from the beginning and:


</script>

from the end.

That should get it running. Additionally, in your call:



<script type="text/javascript">
new fadeshow(fadeimages, 460, 175, 0, 3000, 0, "R")
</script>

With those images, it should be:


<script type="text/javascript">
new fadeshow(fadeimages, 240, 175, 0, 3000, 0, "R")
</script>

Finally, the image in the noscript tag will show up, but only if javascript is disabled or absent.

whunter52
11-15-2008, 04:07 PM
Thanks very much for your help (and patience)! I was correct in assuming it was something stupid, it appears...

Greatly appreciated!