PDA

View Full Version : class=current



deon
11-03-2008, 02:27 PM
1) Script Title: Glossy Horizontal Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/glossy_horizontal_menu/

3) Describe problem: Setup on my site: My menubar is part of an uneditable region on my DW CS3 template. I want to have it there as this makes it easy to update should I expand and shrink my menu. BUT, this won't let me use the class=current.

Does someone have any suggestions on how to solve this or should I make my <div id="menubar"> part of an editable region?

Thanx for your help.
Deon

Nile
11-04-2008, 12:30 PM
Sorry, I don't know the answer. But I know that you could use javascript, although It won't work for users who have javascript disabled...

deon
11-04-2008, 12:34 PM
Thanx very much for the reply.

How is it done in JavaScript? If you can tell me what it is called, I'll Google it and I'm sure I will find something.

Deon

Nile
11-04-2008, 12:53 PM
regExp. So search: regExp in js