PDA

View Full Version : Conveyor Belt Slideshow problems!!!!



jamieclock
10-08-2008, 10:39 AM
1) Script Title:
Conveyor Belt slideshow script
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/leftrightslide.htm
3) Describe problem:
When I copy and paste the script into my Dreamweaver page (exactly as it is on the DD page) it seams to stack the images on top of each other rather than side by side. I have tried making amends to the script, using my own images etc and it still happens. Does anyone else have this problem??? or know how I can solve it?? Is it a setting in Dreamweaver that I havnt noticed?? Any help would be greatly appreciated.


Thanks

JamieClock

jscheuer1
10-08-2008, 05:02 PM
Please post a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.

jamieclock
10-08-2008, 07:42 PM
Here is a link to my page.. I have copied and pasted the script exactly as it is on the DD site:

http://clockwork-design.com/Prosheen/index3.html


Here is a link to another page I have done where I copied and pasted the script from DD and amended the slideshow size so you can see the images stacking more clearly..

http://clockwork-design.com/Prosheen/index2.html

Any help would be greatly appreciated

JamieClock

jscheuer1
10-08-2008, 08:36 PM
That's what I thought it was at first, but wasn't sure what you meant by 'stacking'. Technically that means all of the images would be in one spot. What you have is line breaks between the images, due to this style (highlighted):


@import url("untitled.css");
td img {display: block;}body {
background-image: url(images/index_r1_c11.jpg);
background-repeat: repeat-x;
margin-left: 0px;
margin-top: 0px;
margin-right: 0px;
margin-bottom: 0px;
}

And some other(s) I cannot find at the moment. Add this style to the end of your either of your stylesheets:


#temp img, #test2 img, #test3 img {
display: inline;
}

jamieclock
10-09-2008, 09:53 AM
Spot on John!!!!! all sorted. Thanks