PDA

View Full Version : Breadcrumb Code



vicki54
10-06-2008, 05:01 PM
Hi I am new to webpage building and would like to add what I understand as a breadcrumb line ie where you show your client where they are in navigating your site. Is there a simple code to do this and where should it be placed. Thanks for patience if this is a silly question.

maneetpuri
10-07-2008, 11:15 AM
Hi,

There is no ready to use code for breadcrumbs as they are specific to the website. They can be made dynamic but for it you will have to use some CMS system for deploying the website.

As you a newbie in web development so I would say define breadcrumb in each page you design for your website.

BTW your avatar looks good

Cheers

~Maneet
LeXolution IT Services (P) Ltd.
Web Development Services (http://www.lexolutionit.com/services.php)

vicki54
10-07-2008, 04:28 PM
Many thanks I will take your advice.
Vicki
xx