PDA

View Full Version : why does this happen



30hamilton
07-08-2005, 03:34 PM
Why do you only get the explorer warning bar apperaing on certain sites. For instance I created a simple site with javascript for opening a new window. When I open this page I get the IE bar saying 'content blocked'. I imagine your site uses scripting but it doesn't come up when I visit your site.

Ecxuse the ignorance but I am VERY new to this.

:confused:

cr3ative
07-08-2005, 06:19 PM
It'll work when you upload it, it just does that offline.

cr3

30hamilton
07-08-2005, 06:35 PM
As simple as that eh!