PDA

View Full Version : Change the default buttons



juanfb
09-24-2008, 08:00 AM
1) Script Title: Swiss Army slideshow

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/swissarmy/index.htm

3) Describe problem: I wouldlike to change the default buttons, I would like to use the others attached to this thread.

Can anyone tell me how make? I can not find in others thread.


Thanks a lot.

My web page: www.fotostuenti.org

rangana
09-24-2008, 08:21 AM
Read the configuration options:


image_controls=1 - Use images for controls instead of the default buttons


With that said, add highlighted:


//optional properties for these images:
slides2.desc_prefix='<b>Description:<\/b> '; //string prefix for image descriptions display
slides2.controls_top=1; //use for top controls
slides2.image_controls=1; //use images for controls
slides2.counter=1; //use to show image count
slides2.width=500; //use to set width of widest image if dimensions vary
slides2.height=500; //use to set height of tallest image if dimensions vary
slides2.no_auto=1; //use to make show completely user operated (no play button, starts in stopped mode)
slides2.use_alt=1; //use for descriptions as images alt attributes
slides2.use_title=1; //use for descriptions as images title attributes
slides2.nofade=1; //use for no fade-in, fade-out effect for this show
slides2.border=0; //set border width for images
slides2.border_color='lightblue'; //set border color for images
slides2.no_descriptions=1


...and lastly, ensure that you have configured your images correctly:


var previmg='left.gif';
var stopimg='stop.gif';
var playimg='play.gif';
var nextimg='right.gif';


...these should exists.

juanfb
09-24-2008, 11:51 AM
Thanks a lot! It was more easy than I expected!