PDA

View Full Version : Drop Down Tabs - selected tab problem



kurtd
09-11-2008, 07:51 PM
1) Script Title: Drop Down Tabs

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/droptabmenu.htm

3) Describe problem:

If the user clicks on the tab itself, it does not stay selected. If the user clicks on a drop down item it works fine. I think the problem is in the java script. How can I fix this?

Page: http://promessinc.com/contact/contactPromess2.cfm?page=Support

Click on the contact tab and it won't stay selected. (It only stays selected if clicking on a dropdown item...)

JS page: http://promessinc.com/shared/ProductTabs/dropdowntabs.js

CSS page: http://promessinc.com/shared/ProductTabs/AnimatedTabs.css

ddadmin
09-12-2008, 01:44 AM
By "selected", do you mean the cursor doesn't turn into a "hand" in IE when the mouse rolls over the main tabs themselves?

kurtd
09-12-2008, 01:51 AM
No, that's not what I mean. I should say that I'm also using the animated tabs script. When you mouse over a tab it pops up. Then if you click it, it stays up because it has the class="selected". This works if you click on the drop down items in the first tab but it does not work if you click on the drop down tab itself. Even though it still has the class="selected" it's not staying up. I think the javascript in the drop down tab script is causing this problem but I'm not sure how to fix it.

Thanks for the reply.

kurtd
09-12-2008, 03:47 PM
I made some changes to the dropdowntabs.js file. I just did a search for className. I deleted every instance where the script set or reset the classname.

There is still just 1 issue. If Tab2 is loaded and the user puts there mouse over tab1, tab1 will pop up as expected. However, as soon as the user moves the mouse down to select a drop down item, tab1 will shift down even though it should stay up while the mouse is over the drop down items. Any idea how to fix that?

ddadmin
09-14-2008, 07:13 AM
Hmm I've been playing around with this- I do see a problem with the way the menu behaves when you use the Animated Tabs (http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/animated_horizontal_tabs/) as the primary menu, though I've yet to see why though. If I do find more time to spend on this and find a solution, I'll post a reply.

kurtd
09-15-2008, 07:52 PM
Thanks for checking it out.