PDA

View Full Version : Help with AnyLink Drop Down Menu



jessicaanne010
08-29-2008, 06:40 PM
1) Script Title: AnyLink Drop Down Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

3) Describe problem: I'm trying to put together examples of different menu options for a group of people that I'm working on a website for. I've been having fun with the different scripts I've found here. This one however, is giving me trouble. :confused: The problem has not become obvious to me and I'm hoping someone here can look at it and point out my probably very obvious error. I'm trying to use the script here: http://jessicas-haven.com/scripttest5/index.htm and I swear the only thing I've changes is the links and their names! :)

Please help!!
Jessica

ddadmin
08-29-2008, 08:57 PM
You need to backslash any single apostrophes in your menu contents, so ' becomes \', as they are reserved characters in JavaScript. For example:


menu1[0]='<a href="http://www.jessicas-haven.com/family/brittany.html">Brittany\'s Picture Page</a>'
menu1[1]='<a href="http://www.jessicas-haven.com/family/morgan.html">Morgan\'s Picture Page</a>'

Do this for all occurrences of single apostrophes in your menu contents.

jessicaanne010
08-29-2008, 10:19 PM
Ohhh! That helps. Thanks!

jessicaanne010
08-30-2008, 01:20 AM
Ok, I fixed all of those. Still doesn't work. :(

Sorry for the questions, scripting just isn't my thing.

Jessica

ddadmin
08-30-2008, 06:17 AM
Are you sure? The drop down menus are now showing for me.

jessicaanne010
08-30-2008, 02:50 PM
:blush LOL Some gremlin must have fixed them after I took a break last night. Yes, they are working now for me too.

Thank you and sorry about that.
Jessica