PDA

View Full Version : Accordion Menu Script Problem



Cza102282
08-18-2008, 08:22 PM
1) Script Title:
Accordion Menu Script v1.5
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ddaccordionmenu.htm

3) Describe problem:
I need to know if it is possible to change the iframe into a div tag someway??

Nile
08-19-2008, 03:21 PM
I don't know what you mean by this. Theres no iframe thats included in accordion menu scrpt, is there? Anyways, did you want to put it in a frame? Or a div?

Cza102282
08-20-2008, 03:47 AM
Yeah, there is an iframe included towards the bottom of the code. I wanted to switch it to a div instead. Is it possible??

mburt
08-20-2008, 03:54 AM
A PHP include I think is what you're talking about. Change your file extension to .php, and use this code:


<div>
<?php
include "IFRAME_URL.htm";
?>
</div>

ddadmin
08-20-2008, 06:13 AM
None of the Accordion Menu samples (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ddaccordionmenu.htm) use an IFRAME actually. Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.

Cza102282
08-20-2008, 09:12 PM
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ddaccordionmenu-glossy.htm

the last box of html. Towards the end of the code....

But do not worry about it anymore. I have choose to implement the accordion menu differently. I thank you for your help...