PDA

View Full Version : drop down script help--it was working!



batmanforever76
08-11-2008, 02:52 AM
1) Script Title: AnyLink Drop Down Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

3) Describe problem:
Hi there, I love this script--but it suddenly stopped working for me. I have a sample page loaded here where the rollover on the side menu (rollover "shop" in the yellow menu) IS working:
http://juliegoodnight.com/JGwebsite.html

Once I made a few more edits to my template, the script isn't working anymore. I've copied and looked over the code compared with the original and I'm just stumped. I'd love some help if someone has a moment to look. Here's the page that isn't working--and of course I can't figure out what I did to get back to the file that was working. . . .
http://juliegoodnight.com/test.html
On this "test" page the same "shop" menu item and the link below, "horses," should have a drop down--but they aren't showing up for me.

Please help!

Thanks so much! I've been staring at this for 3 hours now :-)

Heidi

ddadmin
08-11-2008, 05:45 AM
Make sure any apostrophes within your menu contents are backslashed, as they are reserved characters in JavaScript. So for example, with the following content, add the code in red:


menu1[4]='<a href="http://juliegoodnight.com/horses/buyer.htmll">Buyer\'s Q&amp;A</a>'

batmanforever76
08-11-2008, 06:03 AM
Thanks, but no luck. I took out all the apostrophes and ampersands to see if anything else might be making an unintentional code change. I don't see anything else that would now. . . .

batmanforever76
08-11-2008, 06:26 AM
I kept messing around and it's working! Thanks for the motivation to keep going!