PDA

View Full Version : chrome style menu dropdown gap in FF



rebelbwb
08-06-2008, 05:25 PM
http://dynamicdrive.com/dynamicindex1/chrome/index.htm

In FF 2.0 i notice there is a small gap between the menu and dropdown

In IE 6 & 7 it is fine

Any idea how to close that gap?

link I'm working with - lapelpins4less.com/index5.php

ddadmin
08-06-2008, 07:56 PM
There's something in your chromenu style that seems to be throwing the calculations off a bit in FF. The easiest solution I can think of is just to remove the code in red inside the .js file to manually account for this:


this.dropmenuobj.style.top=this.dropmenuobj.y-this.clearbrowseredge(obj, "bottomedge")+obj.offsetHeight+1+"px"

BTW, please note that your page is currently in violation of our usage terms, since the credit notice doesn't appear inline on the page. Please reinstate the credit notice: http://www.dynamicdrive.com/notice.htm

skydog
08-06-2008, 08:55 PM
didn't work but thanks anyway. i just removed the number '1' from that line of code. oh well

ddadmin
08-06-2008, 08:56 PM
The gap appears gone now for me (FF3).

rebelbwb
08-07-2008, 12:44 AM
i'm running FF 2 and there still appears the slightest gap. any other ideas?