PDA

View Full Version : HVMenu displays under flash?



cajun21
06-29-2005, 01:12 PM
I have a table setup up: the top row contains a flash banner, a row below it has the HVmenu and content. As long as the browser window is large enough the menu opens downward. If the window is too small or the bottom of the window is to close, the sub menu doesn't drop down but centers itself or rasies up. This appears to be the default functionallity of the menu. However, when the sub menu centers itself on the screen, it is hidden behind the flash banner.

Any way I can tell it to say on top? Or to drop down rather than recenter/raise up?

Here's the flash string:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="720" height="140" border="0"><param name="movie" value="banner_flash.swf"><param name="quality" value="high"><embed src="banner_flash.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="720" height="140"></embed></object>


Here's the div for the menu:
<div id='MenuPos' style='position:relative; width:220;'></div>

Site:
http://www.staja.com/systech/
(Resize the browser window so that the banner and just the first 2 or 3 elements are showing, then open up some of the sub menus to see the problem)

Thanks for the help.

cr3ative
06-29-2005, 02:04 PM
Change your flash string to:



<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="720" height="140" border="0"><param name="movie" value="banner_flash.swf"><param name="quality" value="high"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="banner_flash.swf" quality="high" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="720" height="140"></embed></object>


See if that works.

cr3ative

cajun21
06-30-2005, 08:41 PM
Thanks a bunch!!! That worked great... The only thing I had to do extra was to set the backgroud color for the table to white.

:D