PDA

View Full Version : dtree menu help



why not
07-16-2008, 06:27 PM
hi ! i have any code for category and subcategory ! now how to show in dtree menu data dynamic ? ( PHP / MYSQL ) Exp : add category and subcategory in admin panel so update dtree menu auto . thanks . regards

Nile
07-17-2008, 03:19 AM
Please use proper grammar. If English is not your first language, please spell check and grammar check.
Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.
Please include your code so that we can take a look at it, we can't do much without it.

magicyte
07-18-2008, 03:03 AM
Yeah. Please be a BIT more specific, please...

-magicyte