PDA

View Full Version : Script not executing



dbldee
06-27-2008, 12:15 PM
1) Script Title: DD tab menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddtabmenu.htm

3) Describe problem: the CSS does not render, nor does the JS appear to execute.

code for example3 installed
http://powerlistbuilder2.com/members/indext.php


thanks for any assistance

Nile
06-27-2008, 12:51 PM
You've gotta make sure that you downloaded the css menus too.

jscheuer1
06-27-2008, 01:11 PM
The ddtabmenu.js (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddtabmenufiles/ddtabmenu.js) and the solidblocksmenu.css (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddtabmenufiles/ddtabmenu.css) files are not on the server in these locations:


http://powerlistbuilder2.com/members/ddtabmenufiles/ddtabmenu.js
http://powerlistbuilder2.com/members/ddtabmenufiles/solidblocksmenu.css

where your page expects them to be as indicated by this in your source code:


<script type="text/javascript" src="ddtabmenufiles/ddtabmenu.js">
</script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="ddtabmenufiles/solidblocksmenu.css" />

Also:

Your page is in violation of Dynamic Drive's usage terms (http://www.dynamicdrive.com/notice.htm), which, among other things, state that the script credit must appear in the source code of the page(s) using the script. Please reinstate the notice first.

dbldee
06-27-2008, 01:44 PM
All the files have been uploaded to the directory ddtabmenufiles including the css menus.
however it still does not appear to execute

ddadmin
06-27-2008, 02:27 PM
A couple of issues I see with the current HTML on your page for the tabs themselves:


<div id="ddtabs3" class="solidblocksmenu">
<ul>
<li><a href="http://www.Powerlistbuilder2.com/members/index.php" rel="sc1">Home</a></li>
<li><a href="http://www.Powerlistbuilder2.com/members/post.php" rel="sc2">Mail Downline</a></li>
<li><a href="http://www.Powerlistbuilder2.com/members/stats.php/" rel="sc3">View stats</a></li>
<li><a href="http://www.Powerlistbuilder2.com/members/edit.php" rel="sc4">Edit info</a></li>
<li><a href="http://www.Powerlistbuilder2.com/members/advertise.php" rel="sc5">Advertise</a></li>

<li><a href="http://www.Powerlistbuilder2.com/members/upgrade.php" rel="sc6" >Upgrade account</a></li>
<li><a href="http://www.Powerlistbuilder2.com/members/support.php" rel= "sc7">support</a></li>
<li><a href="http://www.Powerlistbuilder2.com/members/delete.php" rel="sc8">delete account</a></li>
<li><a href="http://www.Powerlistbuilder2.com/members/logout.php" rel="sc9" >logout</a></li>
</ul>
</div>

Firstly, you've set the main DIV's class to "solidblocksmenu". It should be "solidblockmenu" without the "s", as that's what the class is called in your .css file. Secondly, from the 4th tab onwards, you've specified a "rel" attribute of "sc4" and counting. However, no content DIVs with such IDs exist, causing the script to halt and throw an error. Either remove the tabs above starting from the 4th one, or add in the content DIVs below the tabs with such ID attributes.

dbldee
06-27-2008, 02:52 PM
Some progress
How is the orientation changed to horizontal bar ?

thanks

Nile
06-27-2008, 06:01 PM
In the css it's set to a different display.

dbldee
06-28-2008, 03:46 PM
I am not that adept with CSS and would appreciate some suggestions on changing this if possible

Thanks

dbldee
06-28-2008, 08:40 PM
I found an equally impressive script which may be easier to install:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/jimmenu/index.htm

The sub menu is difficult to reach on the page:
http://check-for-it.com/jimdhtml/jimdhtmltest.html

Sub menu "Sport news" under "News" also has sub-menu.

Position of Sub menu makes reaching "NBA" or "ESPN" difficult.

The instructions mention that sub-menus are created dynamically.

Suggestions on changing co-ordinates or relative position would be appreciated.

thanks

dbldee
06-30-2008, 08:02 PM
Issue resolved