PDA

View Full Version : Floating Menu Script



wdavis0020
06-17-2008, 07:06 PM
I have copied the floating menu script and pasted into my web page just above the </body> tag. However, when I view the result, the entire layer is transparent and the links will only work if they are over a blank space on the page. I have tried changing the background color but that still does no good.

Do you have any ideas on what I could change to make this appear as it does on the dynamic drive page?

rangana
06-18-2008, 12:51 AM
This script does'nt work well when your page has a DTD, try removing what you have declared to see its effect.

If nothing happens, up a link so we can play with your page.

jscheuer1
06-18-2008, 01:01 AM
Warning: Please include a link to the DD script in question in your post. See this thread (http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=6) for the proper posting format when asking a question.