PDA

View Full Version : some qns



hyk
06-13-2008, 11:56 AM
hi guys i not sure if i am in the right section but here goes. here is the link (http://engwah.com.sg/)

when i click source, there not much details on it in html. how do they do it?:D

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Eng Wah Organization</TITLE>
<META HTTP-EQUIV="CONTENT-TYPE" CONTENT="TEXT/HTML; CHARSET=ISO-8859-1">
</HEAD>

<FRAMESET ROWS="92,*,35" BORDER="0" FRAMESPACING="0">
<FRAME SRC="hmpg_top1.asp" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" NORESIZE SCROLLING="no" FRAMEBORDER="no" NAME="topframe">
<FRAME SRC="home.asp" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" NORESIZE SCROLLING="AUTO" FRAMEBORDER="no" NAME="midframe">
<FRAME SRC="home_bottom_ticker.asp" MARGINWIDTH="0" NORESIZE MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="no" FRAMEBORDER="no" NAME="botframe">
</FRAMESET>

<NOFRAMES>
<BODY BGCOLOR="#FFFFFF">
<P>This page uses frames, but your browser doesn't support them.</P>
</BODY>

</NOFRAMES>
</HTML>

Nile
06-13-2008, 12:03 PM
There using frames, witch you should never use, but there site is a frame site. filled with frames and frames.
Try going to this:
http://engwah.com.sg/hmpg_top1.asp
and this:
http://engwah.com.sg/home.asp
and this:
http://engwah.com.sg/home_bottom_ticker.asp
:D :) ;)

hyk
06-13-2008, 12:36 PM
:( I thought it was something interesting behind the coding part. Well i think i read it here somewhere the reasons why frames should not even be used at all

thanks 4 the help Nile

Nile
06-13-2008, 07:07 PM
Anytime. :D