PDA

View Full Version : FF1+ IE5+ Opr7+ Dynamic-FX Slide-In Menu (v 6.5)



braarup
06-15-2005, 02:16 PM
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/davidmenu.htm

taken from the ssmItems.js file


///////////////////////////

// ssmItems[...]=[name, link, target, colspan, endrow?] - leave 'link' and 'target' blank to make a header
ssmItems[0]=["Menu"] //create header
ssmItems[1]=["Dynamic Drive", "http://www.dynamicdrive.com", ""]
ssmItems[2]=["What's New", "http://www.dynamicdrive.com/new.htm",""]
ssmItems[3]=["What's Hot", "http://www.dynamicdrive.com/hot.htm", ""]
ssmItems[4]=["Message Forum", "http://www.codingforums.com", "_new"]

I got the menu in a frameset (frame1) and want it to open the links in the other frame "frame name=main" or frame2.htm but
in ssmitems[4] (or any other)the target is "_new" if i changes it to _top it starts in the same window and with "_main" it starts in the same frame and not in frame named main....i tried "_frame2.htm" but it dont work either,there is no fault in my setup of the frameset...what is the correct command?

jscheuer1
06-15-2005, 07:38 PM
Use main instead of _main

braarup
06-15-2005, 08:16 PM
Ahhh doh...tried everything else....Im am a moron...thanks for the help :D