PDA

View Full Version : Slashdot Menu oneSmOnly problem.



hedinn
04-18-2008, 02:11 PM
Slashdot Menu

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/slashdot.htm

i just installed to test the script and i get a problem when i try to use oneSmOnly = true;

when a user clicks any of the menu´s, the all disapear except the one on the top.

you can see here: http://212.30.222.250/

the only thing i did was add class to each menu so they are all closed by default when reloading the page.

any ideas? thanks in advance. hedinn

Nile
04-18-2008, 02:21 PM
I don't know if you did it this way, but if you clicked the zip, everything in there is ready for you, then you just need to edit it, so I don't know if you did it like that. But if you didn't I suggest clicking Here (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/sdmenu.zip).
Hope This Helps,
Nile

hedinn
04-18-2008, 02:32 PM
yes i did. this is an option provided. i changed it because i only want one submenu to be open at once. but i get the error you can see in the link i posted. the only thing ive changed other then that is setting all menus to closed by default by adding <div class="collapsed"> to each menu.

i dont think you understood my question correctly <3

Nile
04-18-2008, 02:39 PM
I understood it, but sometimes it because people don't install it right, thats just a common problem, so I'm just checking. ;)

hedinn
04-18-2008, 02:44 PM
yeah ok :) the menu works perfect if i set it to false, but when i set to true, it does as you can see on the link. in all browsers.

hedinn
04-19-2008, 12:21 AM
ahh fixed it... stupid me forgot to close a div ... thanks