PDA

View Full Version : Simple tree menu help



rkz
04-17-2008, 07:42 PM
Hi, Im using very good script from http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/navigate1_dev.htm

I need to disable image viewing for root item,

it should be like that:

(no img)root1
img subroot1
img subroot2
img subsubroot1
img subroot3
(no img)root2
(img) subroot12

and so on..
I'just wasted two hours trying to do it with css workarounds no result :(

rangana
04-18-2008, 01:11 AM
Find this in your JS:


ddtreemenu.closefolder="closed.gif" //set image path to "closed" folder image
ddtreemenu.openfolder="open.gif" //set image path to "open" folder image


If you don't want to see images, leave it blank ;)

See if it helps :)

Nile
04-18-2008, 01:21 AM
He only wants it on some, well at least I think he does...

rangana
04-18-2008, 01:25 AM
..maybe, but it's only the root that he was referring that he don't want to see the images...only the root has open and closed gif ;)

rkz
04-18-2008, 06:34 AM
..maybe, but it's only the root that he was referring that he don't want to see the images...only the root has open and closed gif ;)

look as you can see in my pseudo code menu example I have two levels, and I dont need image only on first root. Its becouse I have ROOT meniu where is elements with only one values, and I need all meniu values without images, but only in first level.

rkz
04-18-2008, 08:04 PM
I see you just looking to my problem but still there is no solution. Let me know if you need any adittional information about this issue. I really need to solve this problem.

rangana
04-19-2008, 12:29 AM
My apologies, but I ran out of wits, I can't help any further,,,,that's the best way I could think of :)

...Let's just wait for other members to help you out with this ;)

rkz
04-20-2008, 10:29 AM
hey developers! the problem is not solved yet, try to suggest something, maby in discussion we could find solution together :)

Ashish Verma
06-28-2008, 06:01 PM
Hi,

I'm working on a website (http://www.gizmoearth.com); I'm using the simple tree menus from (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/navigate1.htm). These are working fine till product categories, but once I reach to product details page. It shows differently like bullet lists (no image/no link).

Can anyone help me out???

Thanks in advance!

Ashish

dbldee
06-30-2008, 07:39 PM
I don't yet understand the problem, the links in the menu bring up the page , but the page has no content.

Maybe you should ensure that the page is correct
or do you mean that there is sub menu
In that case ensure the submenus are in place