PDA

View Full Version : Z-index problem in splash page script



remp
03-19-2008, 11:34 PM
1) Script Title: Splash Page Script

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex3/dynamicsplash.htm

3) Describe problem:I have been experiencing a problem with the z-index in the javascript, when i go to the specified URL, i see the splash page, but i see some elements on the page, for example i can see the scroll bar of an iframe that i have on my website (you can also see this problem in the script URL given above)

http://i29.photobucket.com/albums/c257/REMP88/scripterror.jpg (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex3/dynamicsplash.htm)
I think an image can speak for it self...

and i also see some flash objects which is the biggest problem until now... if anyone know how to fix this problem, or maybe thinks that i can be anything else other than the z-index element please let me know...i appreciate it.

ebet
04-13-2008, 04:18 AM
I too am having the same problems, with elements from the destination page appearing on the splash page. The pieces that are appearing are all .swf's, however they do not appear in IE, but do appear in Opera and Firefox.

i read somewhere about zindexing that they only work if the elements are postioned absolute.

dunno whats happening really..is anyone experiencing this problem, and/or are there any answers to stop it happening.

i can't really go on or keep using the splash script until it's sorted...

ebet :confused:

to add: been messing around with zindexing for a few hours with no results, i think it might be embedding of the swf or the run active content .js, but i canny get it to sit below the splash page

kosi
04-21-2008, 06:29 PM
Hey ... having the exact same issue with the swfs in firefox. If anyone has any insight, it would be helpful. Thanks.