PDA

View Full Version : Using the REV parameter?



yabot
03-12-2008, 03:39 PM
1) Ajax Tabs 2.0

2) http://dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/ajaxtabs_suppliment3.htm

3) Is there any way to use the nicely implemented REV parameter when just loading a new ajaxpage?
I have a DIV that I want to update (or switch to another DIV) when we refresh the ajaxpage but not necessarily when the tab is clicked.

yabot
03-12-2008, 06:41 PM
Had a look through the source and from what I can understand.
This should be ok:

instance.expandrevcontent(",REVid1,[REVid....]");

ddadmin
03-12-2008, 10:31 PM
Yep, you should be able to call:


instance.expandrevcontent("revid1, revid2")

This would directly expand the two DIVs with IDs "revid1" and "revid2", assuming both IDs are defined as one of the DIVs to expand within the Tab HTML:


<ul>
<li><a href="external1.htm" rel="flowerdivcontainer" class="selected">Tab 1</a></li>
<li><a href="external2.htm" rel="flowerdivcontainer" rev="revid1, revid2">Tab 2</a></li>
<li><a href="external3.htm" rel="flowerdivcontainer">Tab 3</a></li>
<li><a href="external4.htm" rel="flowerdivcontainer">Tab 4</a></li>
<li><a href="http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/">Ajax Tabs script</a></li>
</ul>