PDA

View Full Version : DD Tab Menu - gap



fez
03-06-2008, 10:25 AM
1) Script Title: DD Tab Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddtabmenu.htm

3) Problem: Set gap between menu and sub contents in FF

Hello, how can I adjust the gap between the menu and sub contents in Firefox ?

Thanks a lot for your help in advance!

Cheers Frank

rangana
03-06-2008, 10:36 AM
What tab are you using?..
For the 1st tab, adding margin-top:50px; in the tabcontainer class in ddtabmenu.css will aide.

For the 2nd tab, adding margin-top:50px; in the tabcontainer class in glowtabs.css will aide.

For the 3rd tab, adding margin-top:50px; in the tabcontainer ieclass class in solidblocksmenu.css will aide.

For the 4th tab, adding margin-top:50px; in the tabcontainer class in ddcolortabs.css will aide.

For the 5th tab, adding margin-top:50px; in the tabcontainer class in chromemenu.css will aide.

See if it helps :D

fez
03-06-2008, 12:41 PM
Hello Rangana,

thanks for your help.

I am using the solidblocksmenu, you can see my site here (http://www.usilin.de/relaunch_usilin/uboot/uboot.htm)

The solution you proposed doesn`t work as you will see if you visit my site with FF and then with IE. I set the margin in the tabcontainer ieclass just to test to 150px but only IE reacts.

Cheers

Frank

rangana
03-07-2008, 12:29 AM
Change the
.solidblockmenu ul portion of your CSS.
Change margin:0; to: margin:0 0 100px 0;

See if it helps ;)