PDA

View Full Version : Switch Menu can't get bigger than sub9?



Arcadia
02-24-2008, 11:08 PM
1) Script Title: Switch menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/switchmenu.htm

3) Describe problem: I'm trying out the switch menu on my site: http://www.primrosegallery.co.uk/ANNA_SITE

It all works fine, apart from one thing.

It's all fine every time from sub1 to sub 9, but when it gets to double figures sub10 etc the sub menu opens ok but it will not stay open when going to other pages.

On my site the links for 'Painters', '20th Century Masters' etc stay open fine even when going to other pages, but 'Jewellery' will not stay open when you visit othe pages.

Is it something silly that I've done wrong or does it need a fix?

Had a long look through the forum, but couldn't find any answers.

Thanks

ddadmin
02-25-2008, 07:32 AM
I see the problem. sc10 isn't persisting, because you've actually skipped sc9 when defining your IDs, so the script thinks the sub menus end at sc8 instead of sc10. Change sc10 to sc9.

Arcadia
02-25-2008, 02:37 PM
Ah you're a superstar - i've just got to move my counter!

Thanks loads!