PDA

View Full Version : Using the HintBox script



peteyb
02-15-2008, 10:02 AM
Hi All

I am using, and citing in my code, the following script:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex16/showhint.htm

In IE7 and FF when moving the mouse over the hint tag the box appears ontop of my drop downs, but in IE6 and lower the hinbox appears behind my drop downs.

Any ideas?

peteyb
02-28-2008, 05:28 PM
Hi All

Has anyone else experienced this problem?

ddadmin
02-29-2008, 07:20 AM
This is a well known bug in IE6, whereby select objects always overlap absolutely positioned elements on the page. There are many workarounds, but you'll have to do a search on the forums and work in the solution for this particular script in general. Personally I'm just waiting for IE6 to die off.