PDA

View Full Version : Any experts for Tab Content Error?



modermo
02-08-2008, 02:02 AM
1) Script Title:
Tab Content Script v2.0

2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/tabcontent.htm

3) Describe problem:
Ok. Here goes.

I am using Tab Content on some of my html pages.

Now, when I test it offline, everything works fine. Beautifully in fact.

That however, changes when I upload the script to a server.

When you first click onto this page, the tab content works fine. You can flick between them as much as you want, everything works.

However, when you leave the page, and then come back to it later on, the script doesnt work and all the divs are showing.

This is a very peculiar problem, because it doesnt happen when offline. It is when it is online that the problem occurs.

Go into it, click on another link, then go back in and watch as it doesnt work. And to add another twist to this whole dilemma, when you leave the page with the second div loaded, and then come back to it, it works fine (the contents are tabbed). When you leave the page and the original (or first) content is loaded, when you come back to it, the divs are not tabbed.

For anyone who knows a solution, please help me.

Thanks guys.

Much, much appreciated.

ddadmin
02-08-2008, 07:13 AM
Are you still having problems? It seems the script on that page is Switch Content script, not Tab Content script as you cited above. Regardless, I wasn't able to duplicate your problem by quickly testing it out.

modermo
02-08-2008, 07:59 AM
All working

Silly me, forgot to put display:none in the css file.

3 hours of testing, and it was only that.

Haha the joys