PDA

View Full Version : menue



spyder
05-22-2005, 12:13 AM
is there a script that make a menue like this

http://envisionssoftware.com/DesktopDefault.aspx

cr3ative
05-22-2005, 07:20 AM
Take a look in this section:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/index.html

As a couple will do what you want.
cr3ative

spyder
05-23-2005, 12:31 AM
thanks, i found one that will work