PDA

View Full Version : Help with DD Menu Tweak... Must needed



iampedro
05-15-2005, 01:27 PM
I need this menu to have a second drop down menu that doesn't need the same description just a sub menu.

Here is the orgianal: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/combodescribe.htm

Here is the menu that I would like it to have (The Double Menu):

http://www.trans4mind.com/personal_development/DoubleMenu/index.html

jscheuer1
05-15-2005, 03:40 PM
Try:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chainedmenu/index.htm

or:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex16/chainedselects/index.htm

iampedro
05-16-2005, 04:46 AM
Is there a way to get the orginal menu to have second drop down menu?

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/combodescribe.htm

jscheuer1
05-16-2005, 04:53 AM
You want two separate menus? The example you gave at:

http://www.trans4mind.com/personal_development/DoubleMenu/index.html

is a chained menu, like the two examples I gave you.

iampedro
05-16-2005, 01:29 PM
I want two drop downs yes but I want the first drop down to have a description and the second one will be linked to the first one and have the pages that I would want to go to.

jscheuer1
05-17-2005, 03:31 AM
Well then, this is the one for you, just get rid of the first one.

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chainedmenu/index.htm

Actually this site is being reorganized so before, my two links pointed to two different working menus. Right now, one points to a page that does not work. The link above (right now) points to a working menu with three chained drop down menus, download and read the documentation, you can make just the two that you want.