PDA

View Full Version : Conveyor Belt slideshow dissapear when I enlarge window



Perceval
12-17-2007, 03:04 PM
1) Script Title: Conveyor Belt slideshow script

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/leftrightslide.htm

3) Describe problem:
I have put the script on my web page. Everything works fine but when I want to enlarge the browser Window, all the images dissapears.
I put here the link to the test_page :
http://www.easywebcreative.be/caccioppoli/
I have read all the treats about the script but I don't found a solution.

jscheuer1
12-17-2007, 06:10 PM
Your page is in violation of Dynamic Drive's usage terms (http://www.dynamicdrive.com/notice.htm), which, among other things, state that the script credit must appear in the source code of the page(s) using the script. Please reinstate the notice first.

Now, about your problem, it only appears to happen in IE 6. IE 7 and others appear fine. Perhaps it has something to do with some or all of the * html styles on your page, of currently used browsers, IE 6 is the only one I am aware of that will follow those declarations.

Perceval
12-17-2007, 07:50 PM
Thanks jscheuer1.

Do you know if a fix exist for IE6 ?
I try to test with all my * html style.
Perhaps one can solve the problem. If I found something, I'll post it here.

jscheuer1
12-17-2007, 08:27 PM
You may just have miss typed, but to troubleshoot it one would test without all of the * html styles. If that fixed it, then add them back one at a time to find the culprit. Hopefully, whatever it is, you can do without it.