PDA

View Full Version : thickbox



Chadi
12-11-2007, 03:37 AM
hi, I just applied this http://jquery.com/demo/thickbox/

but I have one question: how do I change the default image size on pop-up?

Right now its crushing my images that are 800x600 in size. I couldn’t find this in the css or js files.

jscheuer1
12-11-2007, 07:55 AM
Does this apply?


ThickBox will resize images that are bigger than the browser window.

What browser(s) and OS(s) are you seeing this with?

Please post a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.

sree
06-27-2008, 05:26 PM
you can change the default image height and width in the anchor tag where you refer to the html.....href="frame2.html?keepThis=true&TB_iframe=true&height=150&width=700&modal=true"